АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

 • image

  ***** Хотел за гуми *****

 • image

  Outlet на гуми

  Прв и најголем Outlet за гуми само во Олимпико. Зашетедете 50% и повеќе. Дознајте повеќе!

 • image

  Зимски гуми по супер цени. Информации за цени на 30 64 689 и 071 205 800

ОДБЕРЕТЕ ГУМИ СПОРЕД ДИМЕНЗИЈА

Одберете гуми според возило

Направете избор на Michelin гуми за сопственото возило, брзо и едноставно!

Пребарај

КАЛКУЛАТОР НА ДИМЕНЗИИ

Социјални мрежи

Олимпико OUTLET

MICHELIN компаратор

За нас

Дознајте повеќе за Олимпико, неговите почетоци, развојот во еден од водечките бизниси во регионот...

повеќе

Сервис

Сервисниот дел има најсовремена опрема за монтажа, балансирање и центрирање предница...

повеќе

Совети

Олимпико ви нуди совети за тоа како да го направите вистинскиот избор на гуми за вашето возило...

повеќе

Наши брендови

Пронајдете ги вашите гуми
×