Контактирајте не

Внесете го вашето име и презиме во полето погоре

Обезбедете ја вашата e-mail адреса во полето погоре. На истата ќе бидете контактирани од нашиот тим

Внесете содржина во врска со која сакате да не контактирате и нашиот тим ќе ве контактира наскоро

Бул. 8ми Септември бр.38 спроти (Хубо Маркет)

Работно време: Пон - Пет 08:00 - 19:00 ; Сабoта 08:00 - 15:00

  • Тел. +389 2 3064689 ; +389 2 3063351
  • Моб. +389 71 205 800 Е-mail: info@olimpiko.com.mk