Брз сервис

Сервисниот дел има најсовремена опрема за монтажа, балансирање и центрирање предница од познатиот aмерикански производител HUNTER. На простор од 300м2 со капацитет кој дава можност во исто време да се опслужат 6 патнички возила и дополнителни 250м2 за товарни возила. Целиот комплекс е единствен на Балканот од ваков тип.

Сервисни услуги

  • Промена на сите филтери
  • Промена на масло
  • Проверка и промена на кочиони плочки
  • Проверка и промена на сите видови спони и јабучици
  • Проверка и промена на светлосната сигнализација
  • Проверка, рециклирање и промена на фреон на клима во возилото

**сите потребни делови можеме да ги набавиме**