Центрирање предница (авто оптика)

Ново во Олимпико - најсовремена технологија - апарат за центрирање преден и заден трап - ХАНТЕР 3Д ласерска геометрија. Тоа е уред од познатиот американски производител на "ХАНТЕР" или еден од неговите најсовремени модели Hawkeye Елит PREMIUM : Целосна проверка на суспензија на возилото во само 60 секунди со брза проверка и технологија со прецизни параметри кои се поставуваат на тркалата, висока резолуција во 3D камери, кои се исклучително точни во снимање, 100% гаранција на фабричките параметри на возилото.

Безжичен електричен уред кој се поврзува со тркалата на возилата и се усогласува на база врз основа на сите производители на возила.

Голем број на дополнителни нови функции за сите видови на возила кои се моментално достапни на светскиот пазар на располагање.

Сервисирањето се извршува и професионално од извонредно обучени вработени.

geometry
geometry

Олимпико советува

Правилно прилагодена суспензија и геометрија е предуслов за сигурно и економично возење. Експертите препорачуваат најмалку еднаш годишно да се провери состојбата на предниот и задниот трап и ако е неопходно, да се сервисира. Исто така, се препорачува доколку тркалото претрпело удар или возила кои поминале низ некоја значителна штета потребно е интервенција на контролен механизам или компонентите за суспензија.

Еве неколку причини за ова:

  • лошо управување, нарушено однесување (лево-десно) при возењето на автомобил
  • Нарушена геометрија ја намалува стабилноста и маневрирање на возилото и влијае на зголеменото абење на гумите, ја зголемува отпорноста на тркалата и потрошувачката на гориво

ЗАБЕЛЕШКА: Секој посетител кој ги користи нашите услуги добива гратис контрола оптика, која се извршува за само 60 секунди -1.00min. БЕСПЛАТНО !!!Ако одлучите да купите гуми или ги користите нашите услуги, ќе добиете попуст од 25% попуст од редовната цена за оптика на вашето возило.

Нашата цел е дека за секоја гума што ќе се купи од нас да се експлоатира максимален број на километри и да се задржат гаранциите од производителот и секако да бидете сигурни на патот и во сообраќајот.

За било какви прашања во врска со оптика и други поправки на гуми за вашите потреби со целосна доверба тимот на Олимпико ви стои на располагање.