Вулканизерски услуги

 • Промена и балансирање на гуми и бандажи со најсовремени уреди од познатите светски брендови Beissbarth (Германија) и Hunter (Америка)
 • Поправка на гуми (лепење, вулканизирање) се извршува со вулканизерска опрема-лепенки од реномираниот светски бренд ТИП-ТОП.
 • Исправање алуминиумски и челични бандажи, на високо квалитетна и прецизна машина
 • Геометрија на возило (Проверка и центрирање преден и заден трап) се изведува со најсовремена и високо прецизна машина од реномираниот бренд HUNTER
 • Сите горе споменати зафати се изведуваат со високо едуциран и сертифициран кадар од реномираниот бренд Michelin
geometry
geometry
geometry
geometry

Апарати со високи перформанси

 • Обезбедува 100% заштита од оштетување на ( гуми и бандажи )
 • Преземање мерки со ласерски кодови
 • Автоматска глава за тркала со ( лост -полесна врска)
 • Демонтажа- расклопување без авто алат (хебла)
 • Монтирање на тркала до 32 " инч
 • Движење по ESDB технологија синхронизирана со тркалото за прецизна операција.
 • Опремен со посебни додатоци за UHP,PAX и RFT гуми
geometry
geometry
geometry