Пополнете ја нашата анкетаВулканизерски услуги

  • Промена и балансирање на гуми и бандажи со најсовремени уреди од познатите светски брендови Beissbarth (Германија) и Hunter (Америка)
  • Поправка на гуми (лепење, вулканизирање) се извршува со вулканизерска опрема-лепенки од реномираниот светски бренд ТИП-ТОП.
  • Исправање алуминиумски и челични бандажи, на високо квалитетна и прецизна машина
  • Геометрија на возило (Проверка и центрирање преден и заден трап) се изведува со најсовремена и високо прецизна машина од реномираниот бренд HUNTER
  • Сите горе споменати зафати се изведуваат со високо едуциран и сертифициран кадар од реномираниот бренд Michelin