Зошто новата Michelin Primacy 4?

  • По три години развој, оваа гума обезбедува високо ниво на перформанси на влажни патишта, од првата употреба се додека не се истрошат до законскиот индикатор за трошење (1.6mm).
  • Благодарение на новиот модел дизајниран за безбедност, водата се разнесува дури и кога гумата е истрошена.
  • Споредена со нејзината конкуренција, Michelin Primacy 4 трае просечно 18.000км повеќе.
  • Нуди удобно и тивко возење.