Цена:

Филтри

  Ширина

  Висина

  Дијаметар

  Потрошувачка

  Кочење на влажна површина

  Производител

  Сезона

  Брзински индекс

  Тежински индекс

  Модел

185/80 R14 102R BFGOODRICH ACTIVAN WINTER

Зимска гума
Полутоварни возила
6.890,00 МКД
Види повеќе

185/80 R14 102R TIGAR CARGO SPEED WINTER

Зимска гума
Полутоварни возила
5.240,00 МКД
Види повеќе

185/80 R14 102R TIGAR CARGO SPEED

Летна гума
Полутоварни возила
5.040,00 МКД
Види повеќе

195/80 R14 106R TIGAR CARGO SPEED

Летна гума
Полутоварни возила
5.350,00 МКД
Види повеќе

165/70 R14 89R TIGAR CARGO SPEED

Летна гума
Полутоварни возила
3.750,00 МКД
Види повеќе

175/65 R14 90T BFGOODRICH ACTIVAN

Летна гума
Полутоварни возила
6.580,00 МКД
Види повеќе

175/65 R14 90R TIGAR CARGO SPEED WINTER

Зимска гума
Полутоварни возила
4.500,00 МКД
Види повеќе

175/65 R14 86T MICHELIN AGILIS 41

Летна гума
Полутоварни возила
8.180,00 МКД
Види повеќе

185/80 R15 103R TIGAR CARGO SPEED

Летна гума
Полутоварни возила
5.290,00 МКД
Види повеќе

195/70 R15 104R MICHELIN AGILIS ALPIN

Зимска гума
Полутоварни возила
9.530,00 МКД
Види повеќе

195/70 R15 104R BFGOODRICH ACTIVAN WINTER

Зимска гума
Полутоварни возила
6.640,00 МКД
Види повеќе

195/70 R15 104R BFGOODRICH ACTIVAN

Летна гума
Полутоварни возила
6.270,00 МКД
Види повеќе