Цена:

Филтри

  Ширина

  Висина

  Дијаметар

  Потрошувачка

  Кочење на влажна површина

  Производител

  Сезона

  Брзински индекс

  Тежински индекс

  Модел

13 R22.5 156/150K DAYTON D800M M+S

Летна гума
Камиони и автобуси
19.550,00 МКД
Види повеќе

13 R22.5 156/150K DAYTON D800D M+S

Летна гума
Камиони и автобуси
19.920,00 МКД
Види повеќе

215/75 R17.5 126/124M FIRESTONE FD600

Камиони и автобуси
12.650,00 МКД
Види повеќе

215/75 R17.5 126/124M DAYTON D650D M+S

Сите сезони
Камиони и автобуси
11.200,00 МКД
Види повеќе

225/75 R17.5 129/127M FIRESTONE FD600

Камиони и автобуси
13.620,00 МКД
Види повеќе

285/70 R19.5 145/143M FIRESTONE FD600

Камиони и автобуси
19.050,00 МКД
Види повеќе

285/70 R19.5 145/143M FIRESTONE FS400

Камиони и автобуси
19.050,00 МКД
Види повеќе

315/80 R22.5 154/150M BRIDGESTONE R297

Камиони и автобуси
28.520,00 МКД
Види повеќе

315/80 R22.5 156/154M DAYTON D500S M+S

Камиони и автобуси
19.190,00 МКД
Види повеќе

315/80 R22.5 156/150K DAYTON D800M M+S

Камиони и автобуси
19.550,00 МКД
Види повеќе

315/80 R22.5 156/154M DAYTON D600D M+S

Зимска гума
Камиони и автобуси
19.550,00 МКД
Види повеќе

385/65 R22.5 160/158L DAYTON D800T M+S

Камиони и автобуси
19.550,00 МКД
Види повеќе