OUTLET гумиOUTLET гуми

ЗАШТЕДЕТЕ ДО 50%! Ви нудиме голем избор на летни гуми и гуми за сите сезони произведени во 2016, 2015, 2014 и други години. Гумите се неискористени, правилно складирани и се продаваат со стандардна гаранција од 3 години. Акцијата важи до потрошување на залихите. Погледнете ја нашата понуда: