Пополнете ја нашата анкета

Цена:

Филтри

  Ширина

  Висина

  Дијаметар

  Потрошувачка

  Звучност

  Кочење на влажна површина

  Производител

  Сезона

  Брзински индекс

  Тежински индекс

  Модел

6.50 R16 108L TIGAR CARGO SPEED

Летна гума
Полутоварни возила
Побарај понуда Види повеќе

245/60 R18 105H Tigar Suv

Летна гума
Џипови 4х4
Побарај понуда Види повеќе

285/60 R18 116V Tigar Suv

Летна гума
Џипови 4х4
Побарај понуда Види повеќе

285/60 R18 120H Tigar Suv

Летна гума
Џипови 4х4
Побарај понуда Види повеќе

285/50 R20 116V Tigar Suv

Летна гума
Џипови 4х4
Побарај понуда Види повеќе

255/45 R20 101W Tigar Suv

Летна гума
Џипови 4х4
Побарај понуда Види повеќе