Пополнете ја нашата анкета

Цена:

Филтри

  Ширина

  Висина

  Дијаметар

  Потрошувачка

  Звучност

  Кочење на влажна површина

  Производител

  Сезона

  Брзински индекс

  Тежински индекс

  Модел

205/65 R16 103/101T MICHELIN AGILIS 51 SNOW ICE

Зимска гума
Полутоварни возила
Побарај понуда Види повеќе