Цена:

Филтри

  Ширина

  Висина

  Дијаметар

  Сезона

  Производител

  Модел

  Тежински индекс

  Брзински индекс

  Потрошувачка

  Кочење на влажна површина

265/35 R20 99Y PIRELLI P ZERO MO1 XL

Летна гума
Авто гума
19.565,00 МКД
30.570,00 МКД
Види повеќе

285/45 R21 113W XL PIRELLI SCORPION WINTER

Зимска гума
Авто гума
29.514,00 МКД
44.050,00 МКД
Види повеќе

315/40 R21 111V PIRELLI SCORPION WINTER

Зимска гума
Авто гума
26.954,00 МКД
40.230,00 МКД
Види повеќе

275/35 R22 104V XL PIRELLI SCORPION WINTER

Зимска гума
Авто гума
26.499,00 МКД
39.550,00 МКД
Види повеќе

315/30 R22 107V XL PIRELLI SCORPION WINTER

Зимска гума
Авто гума
34.773,00 МКД
51.900,00 МКД
Види повеќе

135/80 R13 70T TIGAR TOURING

Летна гума
Авто гума
1.688,00 МКД
2.520,00 МКД
Види повеќе

145/80 R13 75T BFGOODRICH TOURING

Летна гума
Авто гума
2.392,00 МКД
3.570,00 МКД
Види повеќе

145/80 R13 75T TIGAR SIGURA

Летна гума
Авто гума
1.648,00 МКД
2.580,00 МКД
Види повеќе

145/80 R13 75Q TIGAR WINTER 1

Зимска гума
Авто гума
1.816,00 МКД
2.710,00 МКД
Види повеќе

145/80 R13 75T TIGAR TOURING

Летна гума
Авто гума
1.729,00 МКД
2.580,00 МКД
Види повеќе

155/80 R13 79T BFGOODRICH G-FORCE WINTER

Зимска гума
Авто гума
2.513,00 МКД
3.750,00 МКД
Види повеќе

155/80 R13 79T TIGAR TOURING

Летна гума
Авто гума
1.896,00 МКД
2.830,00 МКД
Види повеќе