Цена:

Филтри

  Ширина

  Висина

  Дијаметар

  Сезона

  Производител

  Модел

  Тежински индекс

  Брзински индекс

  Потрошувачка

  Кочење на влажна површина

7.50 R16 116N MICHELIN 4 X 4 O/R XZL

Летна гума
Џипови 4х4
10.832,00 МКД
15.930,00 МКД
Види повеќе

255/45 R20 105V MICHELIN PILOT ALPIN 5 SUV MO XL

Зимска гума
Џипови 4х4
18.904,00 МКД
27.800,00 МКД
Види повеќе

205/70 R16 97H BFGOODRICH G-FORCE WINTER2 SUV

Зимска гума
Џипови 4х4
6.358,00 МКД
9.350,00 МКД
Види повеќе

275/45 R21 110V MICHELIN LATITUDE ALPIN LA2 XL

Зимска гума
Џипови 4х4
22.583,00 МКД
33.210,00 МКД
Види повеќе

195/80 R15 96T MICHELIN LATITUDE CROSS

Летна гума
Џипови 4х4
6.569,00 МКД
9.660,00 МКД
Види повеќе

195/80 R15 96T BRIDGESTONE DUELER A/T 001

Летна гума
Џипови 4х4
7.065,00 МКД
10.390,00 МКД
Види повеќе

215/75 R15 100S LT BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2

Летна гума
Џипови 4х4
8.990,00 МКД
13.220,00 МКД
Види повеќе

225/75 R15 102S BFGOODRICH WINTER SLALOM KSI M+S

Зимска гума
Џипови 4х4
6.733,00 МКД
9.902,00 МКД
Види повеќе

235/75 R15 109H BFGOODRICH URBAN TERRAIN T/A

Сите сезони
Џипови 4х4
6.399,00 МКД
9.530,00 МКД
Види повеќе

235/75 R15 104S LT BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2

Летна гума
Џипови 4х4
9.030,00 МКД
13.280,00 МКД
Види повеќе

235/75 R15 104Q BFGOODRICH MUD TERRAIN T/A KM2

Летна гума
Џипови 4х4
10.329,00 МКД
15.190,00 МКД
Види повеќе

235/75 R15 110Q BFGOODRICH MUD TERRAIN T/A KM3

Летна гума
Џипови 4х4
10.329,00 МКД
15.190,00 МКД
Види повеќе