295/35 R20 105Y MICHELIN PILOT SUPER SPORT XL

22.372,00 мкд. 32.900,00 мкд.
C
A
2(073 dB)

C
A
2(073 dB)
Брзински индекс: Y (300 км/ч)
Индекс на носивост: 105 (925 кг по гума)
+
Цените на продуктите важат само за плаќање online
50% ПОПУСТ НА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ НА НОВИ ГУМИ

Специјално направена за спортски возила со ултра високи перформанси.
Pilot Super Sport се релативно лесни гуми, со заштеда на тежина до 10% во споредба со другите гуми со слични димензии. Ова ја намалува неопределената тежина за да се подобри ракувањето со воланот. Два пати поголема долготрајност од конкурентските брендови. Кочи три пати пократко на влажен пат.Овие гуми го прошируваат пакетот за Максимум Перформанси на летни гуми со нивната долготрајност, ракување и тракција при зголемување на векот на шарата.

Можеби ќе ве интересира