175/70 R14 88T MICHELIN ALPIN A3 XL

Побарај понуда

Брзински индекс:
Индекс на носивост:
50% ПОПУСТ НА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ НА НОВИ ГУМИ.

Зимскта гума А3 дизајнирана за градски автомобили, мали и средни семејни и повеќе наменски автомобили. Го заменува Alpin 2. Alpin A3 нуди од 3% подобро во сопирање на влажен пат во споредба со неговиот претходник.Иисто така потврдено е дека Alpin A3 трае 40% подолго во однос на километражата од неговите главни европски конкуренти.

Можеби ќе ве интересира