35X12.5 R15 113Q BFGOODRICH MUD TERRAIN T/A KM2

Побарај понуда

Брзински индекс: Q (160 км/ч)
Индекс на носивост: 113 (1.150 кг по гума)
50% ПОПУСТ НА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ НА НОВИ ГУМИ.

Совршена гумена смеса за поголема отпорност, странично исто отпорна да се спротивстави на остри карпи. Дизајнирана за да се спротивстави на предизвици кои можат да бидат предизвикани од страна на остри карпи и пречки при возење надвор од урбан пат. Агресивни странични крампони за повеќе контакт и подобра странична заштита. Појаки странични жици за помалку повреди на гумата. Големиот број на странични жици дава обвивка или заштита за безбедно управување на off-road терен.

Можеби ќе ве интересира