215/60 R17 96H TIGAR ULTRA HIGH PERFORMANCE

Побарај понуда
C
C
2(070 dB)

C
C
2(070 dB)
Брзински индекс: H (210 км/ч)
Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)
50% ПОПУСТ НА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ НА НОВИ ГУМИ.

Управување при големи брзини. Асиметричен дизајн на шарата. Подобрена отпорност на трошење: оптимизирана конструкција на гумата, тврдина на шарата, нов состав на Силика. Новиот состав овозможува намален отпор при тркалање и подобрено прилепување на влажен пат.

Можеби ќе ве интересира