245/40 R17 95W TIGAR SYNERIS

4.130,00 мкд. 5.900,00 мкд.
E
C
2(072 dB)

E
C
2(072 dB)
Брзински индекс: W (270 км/ч)
Индекс на носивост: 95 (690 кг по гума)
+
Цените на продуктите важат само за плаќање online
50% ПОПУСТ НА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ НА НОВИ ГУМИ

Летна гума дизајнирана за автомобили со високи перформанси , обезбедува добри перфоманси за вредноста на гумата. Прецизно управување и котрола на голема брзина. Три периферни и мулти странични канали за исфрлање на вода за да обезбеди ефикасен контакт со патот. Агресивен и спорски дизајн.

Можеби ќе ве интересира