6.50 R16 108L TIGAR CARGO SPEED

4.737,00 мкд. 7.070,00 мкд.
E
C
2(072 dB)

E
C
2(072 dB)
Брзински индекс: L (120 км/ч)
Индекс на носивост: 108 (1.000 кг по гума)
+
50% ПОПУСТ НА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ НА НОВИ ГУМИ.

Летна гума за комбиња и полутоварни возила , нуди одлични перфоманси и километража за вредноста. Широки надолжни жлебови за намалување на ризикот од лизгање. Робусна шара која обезбедува висока километража и перформанси.

Можеби ќе ве интересира