225/45 R17 94Y BRIDGESTONE DRIVEGUARD RFT XL

10.330,00 мкд.
C
A
2(070 dB)

C
A
2(070 dB)
Брзински индекс: Y (300 км/ч)
Индекс на носивост: 94 (670 кг по гума)
+
Цените на продуктите важат само за плаќање online
50% ПОПУСТ НА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ НА НОВИ ГУМИ

Благодарение на нашиот сопствен патентиран високотехнолошки дизајн за ладење, гумите Bridgestone DriveGuard дистрибуираат топлина и триење по дупнувањето, така што можете да продолжите да возите до 80km дури и по целосно губење на воздушниот притисок. ЕУ спецификација А за на влажен пат, со највисоки перформанси за сопирање на кратко растојание. 

Можеби ќе ве интересира