205/55 R16 94V BRIDGESTONE DRIVEGUARD WINTER RFT

9.230,00 мкд.
C
B
2(072 dB)

C
B
2(072 dB)
Брзински индекс: V (240 км/ч)
Индекс на носивост: 94 (670 кг по гума)
+
Цените на продуктите важат само за плаќање online
50% ПОПУСТ НА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ НА НОВИ ГУМИ

Благодарение на нашиот сопствен патентиран високотехнолошки дизајн за ладење, гумите Bridgestone DriveGuard дистрибуираат топлина и триење по дупнувањето, така што можете да продолжите да возите до 80km дури и по целосно губење на воздушниот притисок. ЕУ спецификација А за на влажен пат, со највисоки перформанси за сопирање на кратко растојание. 

Можеби ќе ве интересира