Пополнете ја нашата анкета

205/45 R16 87W DAYTON TOURING 2

Побарај понуда
E
B
2(072 dB)

E
B
2(072 dB)
Брзински индекс: W (270 км/ч)
Индекс на носивост: 87 (545 кг по гума)
50% ПОПУСТ НА МОНТАЖА И БАЛАНСИРАЊЕ НА НОВИ ГУМИ.

Паметен избор за возачи кои бараат супер сигурни перформанси за на мокар пат, долг век на траење на гумата и одлична вредност за парите. За време на кочење и вртење се лепи за патот, дури и на мокар пат. Долг век на гумата благодарејќи на квалитетниот дизајн и изедначен притисок. Обезбедува супер перформанси за супер цена.

Можеби ќе ве интересира