Пополнете ја нашата анкета


Сертификати

ЗАПОЧНУВАЈЌИ ОД 2011, 7 ГОДИНИ ВО КОНТИНУИТЕТ НА ОЛИМПИКО МУ Е ДОДЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ОВЛАСТЕН СЕРВИС ЗА БРЕНДОТ MICHELIN.