Пополнете ја нашата анкета

Пополнете ги вашите информации

Ве молиме внесете ги информациите со цел да го закажете вашиот термин

Потребна ви е помош ?

Побарајте не на:
02/3064-689
071/205-800

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Изберете тип на Сервис

Резервирај термин

Вашите информации

Внесете го вашето име
Внесете го вашето презиме
Внесете го вашиот телефонски број
Внесете ја вашата Е-пошта
Внесете ја вашата регистарска табличка
Внесете го брендот/моделот на вашето возило

Вашите информации

Промена на филтри:

Промена на масло


Сервис на кочници напред/назад:Промена на делови за управување:
Исправање/заварување на бандаж


Потврдите ги вашите информации

Ве молиме уште еднаш да ги потврдите детално инфромациите за вашата регистрација

Информации за терминот

Датум:

14/03/2022

Време:

03:30 pm

Вид на сервис:

Информации за клиентот

Име:

Презиме:

Вашиот телефонски број:

Вашиот меил:

Вашиот бренд на возило:

Ваша регистарска табличка

Внесете го бројот на вашата шасија

Дали вашите гуми се кај нас?

Не

Дали вашите гуми имаат бандажи?

Не

Опис:

Да

Ве замолуваме да дојдете 15 минути порано пред сервисниот центар