Пополнете ја нашата анкета

Информации за контакт

Адреса: Бул. 8ми Септември бр.38

Email: contact@olimpiko.com.mk

Телефон: +389 2 3064689 | +389 2 3063351 | +389 71 205 800

Работно време:

08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 15:00
Не работен ден

Внесете содржина во врска со која сакате да не контактирате и нашиот тим ќе ве контактира наскоро.