Loader

Политика за колачиња

Колачињата (Cookies) се мали датотеки кои привремено се складираат на вашиот диск, овозможувајќи и на нашата интернет страна да го препознае вашиот компјутер следниот пат кога ќе ја посетите интернет страната на ОЛИМПИКО. Од наша страна ги употребуваме Cookies исклучиво за да собере информации кои и се потребни на нашата веб страница.

Без нив, нашите услуги поврзани со веб-страницата, корисничкото и функционалното анализирање, како и системите за рекламирање не би можеле да функционираат. Доколку продолжите со користењето на нашата веб-страница, вие се согласувате со условите на користењето на колачињата.

Продуктот е додаден
Веќе го имате додадено продуктот во листата