Loader

Закажи термин

  • Пополнете ги вашите информации
  • Избери услуга
  • Внеси дополнителни информации
  • Датум и време
  • Внеси лични податоци
  • Проверка
  • Успешно закажан сервис!

Пополнете ги вашите информации

Ве молиме внесете ги информациите со цел да го закажете вашиот термин
Потребна ви е помош ?

Побарајте не на:
02/3064-689
071/205-800

Пополнете ги вашите информации

Ве молиме внесете ги информациите со цел да го закажете вашиот термин
Потребна ви е помош ?

Побарајте не на:
02/3064-689
071/205-800

Избери услуга

Изберете една од нашите услуги.

Внеси дополнителни информации

Датум и време

Внеси лични податоци

Проверка

Успешно закажан сервис!

Ве замолуваме да дојдете 15 минути порано пред сервисниот центар

Избери работна позиција

Избери работна позиција
Избери услуга
Внеси дополнителни информации
Датум и време
Внеси лични податоци
Проверка
Потврда

Select Service Duration

You need to select service duration, the price of your service will depend on duration.

How Many People?

Maximum capacity is 1
Бокс 1
Преглед на резервација
Продуктот е додаден
Веќе го имате додадено продуктот во листата