Loader

Category Archives

Category Name: Информации

Техники за правилна замена на гуми
Окт 2023
Техники за правилна замена на гуми

Техники за правилна замена на гуми Замената на гумите на вашиот автомобил е задача која треба да се извршува со внимание и прецизност. Неправилна замена на гумите не само дека може да го нанесе штета на вашиот автомобил, туку и може да ве стави вас и другите на патот во ризик. Во овој пост, ќе […]

Најнови трендови во светот на пневматиците
Окт 2023
Најнови трендови во светот на пневматиците

Во овај пост ќе ве запознаеме кои се :   Најнови трендови во светот на пневматиците Во светот на автомобилската индустрија, иновациите се контиунирани, а тоа вклучува и развој на нови технологии и дизајни за пневматиците . Новите трендови во светот на пневматиците го обликуваат начинот на кој возиме и го подобруваат нашето искуство на […]

Како да одберете гуми за различни сезони ?
Окт 2023
Како да одберете гуми за различни сезони ?

Изборот на правилни гуми за различни сезони е клучен аспект на безбедното и удобно возење. Секоја сезона донесува различни климатски услови и предизвици на патот, и вашите гуми треба да се прилагодат. Во овој пост, ќе ви ги претставиме советите и критериумите за одбирање на гумите за различни сезони. Еве неколку совети како да одберете гуми […]

Зошто е важна промена на пневматици?
Окт 2023
Зошто е важна промена на пневматици?

Секој возач треба редовно да ги менува, обезбеди и одржува своите пневматици. Промената на пневматиците е критичен дел од безбедното возење, исто така, може да има значителено влијание врз перформансите на вашиот автомобил. Во следниве постови, ќе разгледаме неколку важни аспекти за промената на пневматиците на вашиот автомобил.   1.Зошто е важна промената на вашите […]

Продуктот е додаден
Веќе го имате додадено продуктот во листата